Tuinderij De Groene Schakel
Samen maken we de wereld een beetje mooier

WELKOM op de Tuinderij De Groene Schakel  

Vanaf vrijdagmiddag 7 april is onze winkel weer open met onbespoten groente uit eigen tuin. 

Ook kan je je tot 1 april aanmelden voor een groentepakket. 

Stuur een mail naar info@tuinderijdegroeneschakel.nl voor meer informatie. 


Wij steunen Caring Farmers, zie: www.caringfarmers.nl

Aan de Zanddreef bij de kruising Zanddreef en Prinsendreef ligt onze tuinderij De Groene Schakel. Een tuinderij waar duurzaamheid voorop staat. Waar fietsers en wandelaars tijdens hun tocht door het natuurgebied De Groene Schakel duurzame onbespoten producten in onze winkel kunnen kopen. In onze winkel liggen eieren en groente uit eigen tuin.

Bezoekers kunnen hun ogen uitkijken in de permacultuurtuin, voedselbos en kas voordat ze hun wandel/fietsroute voortzetten in de 20 hectare natuurgebied die sinds 2009 is aangelegd tussen Breda en Etten-Leur.  Ook voor mensen die op vrijdagmiddag even snel een boodschap willen doen is de Tuinderij De Groene Schakel goed bereikbaar. Onze tuinderij is ook een werkplaats voor mensen met een beperking. De tuinderij ligt aan de doorgangsroute van Breda naar Etten-Leur. Kom eens langs! 

En heb je belangstelling om mee te helpen? Een extra hand in onze tuin is altijd welkom. Op woensdagmorgen werkt een groep vrijwilligers in onze moestuin. Je hoeft geen kennis te hebben, enthousiasme is voldoende om mee te doen. 

Je bent van harte welkom!

Wil je weten wie wij zijn? Lees het onder het kopje 'Zorg'. 

Hartelijke groet, Cisca  

Zie ook onze Facebook pagina: Tuinderij De Groene Schakel.


 

 

 
E-mailen
Bellen
Map